Kategórie
 
 
 
 
 

Mineral B element okrúhla grilovacia panvica 26cm

Mineral B element okrúhla grilovacia panvica 26cm
zväčšiť obrázok
Zľava
Ušetríte: 30 %

Mineral B element okrúhla grilovacia panvica 26cm

Výrobca:De Buyer
Kód produktu:5613.26
Okrúhla panvica na opekanie a grilovanie.
Dodacia lehota
Na sklade: 1
Dodacia lehota: Skladom
56,90 € Vaša cena: 39,85 €
Dostupné varianty
Dostupné v 2 variantoch
Mineral B element  okrúhla grilovacia panvica 32cm
Mineral B element  okrúhla grilovacia panvica 32cm
Názov produktu: Mineral B element okrúhla grilovacia panvica 32cm
Kód produktu: 5613.32
Dostupnosť: Skladom
4
Ušetríte: 30%
Bežná cena: 74,20 €
Cena produktu: 51,95 €

Panvica MINERAL B ELEMENT je vyrobená z 99% čistej vysokokvalitnej ocele potiahnutej včelím voskom. Povrchová úprava včelím voskom chráni panvicu pred oxidáciou a pomáha jej antiadhéznym vlastnostiam. Čím viac sa panvica používa, tým lepšie sú jej nepriľnavé vlastnosti. Molekuly železa z panvice sú zdraviu prospešné, môže sa používať pri vysokých teplotách, vďaka čomu sa pripravovaný pokrm rýchlo zatiahne a zabráni úniku vitamínov a výživných látok z jedla. Zaručene neobsahuje PFOA, PTFE a ani žiadne iné pridané chemikálie. Je vhodná na všetky zdroje tepla vrátane indukcie. Panvicu je možné používať aj v rúre na krátke zapekanie do 10 minút a teploty 180 °C. Oceľové panvice MINERAL B ELEMENT sú 100 % prírodné, EKO-logické a recyklovateľné. 

Rozmer: priemer panvice 26 cm;  hĺbka 4 cm; hrúbka steny 2,5 mm; váha 1,37 kg 
Materiál: oceľ, bez PFOA

Príprava panvice:
Pred prvým použitím panvicu dôkladne umyte z vnútornej aj vonkajšej strany horúcou mydlovou vodou. Dobre ju opláchnite a dôkladne osušte.
Do panvice nalejte rovnomerne 1 mm oleja (rastlinný olej, ktorý sa dá zohriať až na 180°C) a nechajte zahriať pokiaľ sa neobjaví dym. Následne nechajte vychladnúť. Po vychladnutí olej zlejte a panvicu vytrite do sucha. Opäť zahrejte na 2 minúty. Takto je panvica pripravená na varenie.
Čím častejšie budete panvicu používať, tým lepšie budú výsledky pri varení. Čím černejší bude vnútorný povrch, tým lepšie nepriľnavé vlastnosti bude mať.

Použitie: panvicu zohrejte s trochou oleja. Keď bude dostatočne rozpálená, sprudka opečte jedlo z každej strany, potom znížte teplotu a opekajte ďalej podľa potreby. Po ukončení varenia nenechávajte jedlo v panvici.  Varenie kyslých potravín (citrón, kapusta, ocot, biele víno atď.) môže zmeniť farbu panvice alebo vykazovať biele škvrny. Nie je to chyba, ak sa tak stane, jednoducho panvicu opäť vypáľte olejom. Nikdy neprehrievajte prázdnu panvicu a nepoužívajte funkciu POWER (zosilňovač). Používajte miernu teplotu.

Starostlivosť:  ihneď po uvarení rozpálenú panvicu vypláchnite studenou vodou a potom ju umyte pomocou špongie s horúcou vodou. Po každom varení použite špachtľu na odstránenie zvyškov jedál. Môže sa použiť kvapka saponátu na riad. Aby si zachovala svoje vlastnosti, neodstraňujte zvyšky jedál abrazívnou vrstvou špongie a nepoužívajte agresívne čistiace prostriedky.
Po vyčistení panvicu dôkladne osušte utierkou. Panvicu neumývajte v umývačke riadu a ani nikdy nenamáčajte, aby ste predišli vzniku hrdze.
Panvicu z času na čas očistite zahrievaním hrubej soli približne po dobu 1,5 minúty pri vysokej teplote. Hrubá soľ odstráni zvyšky z predchádzajúceho varenia, ako aj pachy.

Skladovanie: panvicu skladujte na suchom mieste. Ak ju nepoužívate pravidelne alebo ak je miesto uskladnenia vlhké, jemne naolejujte celý povrch panvice, aby ste ju ochránili. Ak sa napriek všetkým týmto opatreniam objaví hrdza, utrite ju tvrdou kefou alebo abrazívnou špongiou.

 
 
Kamenná 
predajňa
Osobný prístup 
a poradenstvo
Rýchle dodanie 
tovaru
Všetko pod 
jednou strechou
 
 
 
 
Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia